Om

Velkommen til festivalbloggen min!

Jeg startet med å skrive om Jæren Musikkfestival, eller ”Jærnåttå” som den også heter, men oppdaget etter hvert at jeg har da vært på ufattelig mange festivaler de siste årene, så hvorfor ikke blogge om dem alle? Festivalen på Jæren er en av mine favoritter, helt klart. Åstedet er Bryne sentrum, en liten by jeg synes har utrolig mye sjarm. Festivalen setter hele kommunen på hodet 3 dager til ende hver vår og undertegnede er et fast innslag blant publikum.

For oss, som er langt over middels interesserte i musikk, er Norge i ferd med å bli helt Bonanza når det kommer til musikkfestivaler. I tillegg er det enkelt og greit for oss å komme oss til de beste festivalene rundt omkring i Europa, spesielt de i Danmark og Sverige.

Så der har du det! Her vil du finne en hel rekke med rapporter og tips fra spesielt de norske musikkfestivalene, men innimellom også fra noen jeg besøker i utlandet. Kanskje blir du inspirert til å ta en tur på festival selv, og kanskje du etterpå kommer tilbake hit for å selv dele av dine erfaringer. Det hadde vært kjekt og velkommen skal du være!

Leave A Comment